Photoshop World
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Photoshop World

Photoshop forum!!Welcome everyone!!

Početna stranicaPočetna stranica  PortalPortal  Latest imagesLatest images  PretražnikPretražnik  RegistracijaRegistracija  LoginLogin  

Ljubavne poruke

Go down 
2 posters
Autor/icaPoruka
Alexandra
Photoshop Administrator
Photoshop Administrator
Alexandra

Female Broj postova : 384
Registration date : 23.08.2008

Ljubavne poruke Empty
PostajNaslov: Ljubavne poruke   Ljubavne poruke Icon_minitimened kol 31, 2008 5:19 pm

ako ih imate...stavite ih ovde Smile
[Vrh] Go down
https://photoshop-world.forumcroatian.com
Andie
Odlucio/la si da napravis prvi rad!!
Odlucio/la si da napravis prvi rad!!
Andie

Female Broj postova : 162
Registration date : 25.08.2008

Ljubavne poruke Empty
PostajNaslov: Re: Ljubavne poruke   Ljubavne poruke Icon_minitimepet ruj 05, 2008 6:57 pm

JA... pogledom praticu te, dodirom mazicu te, zagrljajem branicu te, poljupcima hranicue, suzama tesicu te, ZAUVEK volecu te!

Ako postoji RADOST, onda je to SUSRET S'TOBOM... ako postoji BOL, onda je to ZIVOT BEZ TEBE.. ako postoji neko koga ZELIM, onda si to TI!!!

Oprosti mojim ocima što pogledom traze tvoje, oprosti mojim usnama što zele osetiti poljubac tvoj, i poslednje što te molim, oprosti što te volim...

Za kraj mi je dao ruzu i rekao: "Kad ova ruza uvene ja cu opet doci." A ruza je bila od plastike...

Volim te volim...Al' se bojim bojim se da mu kazem da ga volim!!!

Eh da imam zlatan noz, da rasjecem srce svoje, sa svakom bi kapi krvi, napisala ime tvoje.

Crni sesir, crvena masna, crkni pa pukni ja sam drugog nasla.

Ne trazim ti zivot ceo, trazim samo jedan deo. Jedan minut tvog zivota, jedan pogled tvoga oka. Za jedan otkucaj srce te moli, MA SHVATI JEDNOM DA TE VOLIM!
[Vrh] Go down

Ljubavne poruke
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Poruke za srecan rodjendan..